Sabemos todo o que hai que saber sobre o peixe?

 

Hoxe tivemos a visita de Silvia Gil Chumillas, Técnica de Calidade e Seguridade Alimentaria, de FEDEPESCA.  Pola mañá,  o alumnado de 5º e 6º curso, participou dunha charla informativa con visualización de vídeos  e interactuaron facendo preguntas moi interesantes.
Xa pola tarde a charla estivo dirixida ás familias e persoal docente.

 

http://pescaverde.org/

 

A base do proxecto é concienciar ás futuras xeracións da importancia da
protección e recuperación da biodiversidade mariña para o consumo futuro
de peixe; como podemos conservar os recursos biolóxicos; como o sector e
as administracións traballan unidas para a limitación do impacto da
pesca e a adaptación da mesma á protección das especies, todo iso sen
deixar para comer peixe, é máis, dando unhas pautas de como se debe
consumir este produto, e explicando o marco de control pesqueiro e
protección do medio ambiente europeo.

 

Esta entrada foi publicada en Actividades Especiais. Garda a ligazón permanente.

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *